Despre noi

LICENSE HUB SRL este o firma Romaneasca creata in 2019. Am inceput cu vanzarea de licente software electronice Microsoft apoi ne-am extins si la alte tipuri de programe software electronice sau retail. Suntem parteneri oficiali Microsoft, ESET, Kaspersky si Bitdefender. In cei peste 2 ani de activitate avem peste 20000 de clienti care au revenit la noi de cate ori au avut nevoie si majoritatea ne-au recomandat mai departe.

Cand am inceput ne-am propus sa oferim tuturor celor interesati licente software la cele mai avantajoase preturi de pe piata, astfel incat toti sa aiba acces la software legal si accesibil. De asemenea, dorim sa mentinem calitatea serviciilor noastre la cel mai inalt nivel. Ne dorim sa cream parteneriate de durata cu clientii nostri, bazate pe incredere si profesionalism, si vrem sa continuam sa facem acest lucru cat mai mult timp posibil.

In prezent avem la vanzare pe site-ul nostru peste 25.000 de produse dintre care peste 12.000 sunt zilnic in stoc dintr-o gama foarte variata. Pe magazinul nostru online puteti gasi in acest moment, pe langa licentele software, telefoane, tablete, laptop-uri sau PC-uri dar si accesorii si componente pentru acestea. Avem la vanzare de asemenea electrocasnice de toate tipurile, sisteme de securitate , articole pentru casa si bricolaj dar si articole sportive sau jucarii. Ne vom extinde periodic gama de produse disponibile pe site pentru a oferi clientilor nostrii o experienta cat mai completa la un pret cat mai mic.

Ne propunem sa avem preturi foarte mici pentru toate produsele si serviciile oferite pe site, termene de livrare cat mai mici, oferim consultanta la cumparare si asistenta tehnica la cel mai inalt nivel. Satisfactia clientilor nostrii este foarte importanta pentru noi si de aceea credem ca daca veti alege License Hub nu veti regreta.

Deoarece experienta clientilor este foarte importanta pentru noi ne dorim sa stim parerea fiecarui client despre experienta sa pe site-ul nostru si despre livrarea comenzilor. Daca ati intampinat ori ce fel de problema sau daca aveti sugestii de imbunatatire a serviciilor noastre ne puteti scrie oricand la adresa de email asistenta@licensehub.ro si noi vom tine cont de toate mesajele primite. De asemenea ne puteti lasa un Review pe Google sau pe Facebook deoarece experienta dvs. este utila si pentru ceilalti cumparatori.

Va invitam sa ne urmariti pe retelele de socializare Facebook si Instagram sau pe platforma Youtube pentru a va nu rata ofertele, reducerile si concursurile publicate de noi.

Daca alegeti sa va abonati la serviciul de Newsletter oferit de License Hub veti primi email-uri cu cele mai atractive oferte si cele mai mici preturi de pe site-ul nostru.

SC LICENSE HUB SRL | Toate drepturile rezervate © 2019 - 2021 | www.licensehub.ro $$ | Preturile includ TVA | Stocurile sunt afisate in timp real
Gazduit si dezvoltat de