Livrarea comenzilor Online

Termenul de expediere a produselor achizitionate de pe site-ul www.licensehub.ro este de maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii (daca nu este mentionat altceva in descrierea produsului). In anumite situatii, LICENSE HUB SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

Livrarea se va face folosind servicii de curierat rapid la adresa furnizata de client, folosind datele de contact furnizate de catre client. Firma de curierat va contacta clientul pentru livrarea comenzii. Daca clientul nu poate fi contactat dupa doua incercari coletul se va intoarce catre Vanzator. In acest caz clientul are obligatia de a ne contacta prin email, sau telefonic pentru a afla cum poate intra in posesia comenzii si de a achita toate taxele de transport generate din aceasta cauza.

Livrarea prin firmele de curierat rapid se poate face oriunde pe teritoriul Romaniei. Termenul de livrare este de aproximativ 1-2 zile lucratoare dar poate varia in functie de serbatorile legale, de gradul de aglomerare al firmei de curierat sau adresa de livrare. In anumite situatii pot aparea taxe suplimentare de transport fata de cele afisate pe site pentru servicii optionale cum ar fi plata ramburs, deschiderea coletului la livrare, livrare Sambata, etc. De asemenea pot aparea costuri suplimentare de transport fata de cele afisate pe site in cazul produselor de dimenziuni atipice, cu greutate mare sau pentru livrarile in zonele care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat rapid. Toate costurile suplimentare care pot aparea vor fi comunicate clientului inainte de livrarea comenzii. Refuzul acestor costuri suplimentare rezulta in anularea comenzii.

Clientul are obligatia de a solicita verificarea coletului impreuna cu agentul firmei de curierat. Agentul firmei de curierat are obligatia de a asista la verificarea coletului. In cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta trebuie refuzat de catre client. Orice reclamatie survenita in urma livrarii coletelor cu aceasta optiune, nu este luata in considerare.

Comenzile platite cu Ordin de Plata se livreaza numai dupa intrarea sumei in contul LICENSE HUB SRL.

SC LICENSE HUB SRL | Toate drepturile rezervate © 2019 - 2021 | www.licensehub.ro $$ | Preturile includ TVA | Stocurile sunt afisate in timp real
Gazduit si dezvoltat de