Cum sa activezi Windows 10 deja instalat pe PC In cazul in care aveti deja instalat pe calculator Windows 10 si doresti sa il activezi, trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

Citeste mai mult

Windows 10 este cel mai nou membru al familiei sistemului de operare Microsoft Windows. Versiunea finala a Windows 10 a fost lansata catre public pe 29 iulie 2015.

Citeste mai mult

Aici puteti gasi toate link-uri de descarcare pentru Microsoft Office 2013, 2016 si 2019. cu activare online. Daca nu gasiti link-ul de care aveti nevoie ne puteti trimite un email la adresa asistenta@licensehub.ro.

Citeste mai mult

In aceasta pagina veti gasi toate linkurile de descarcare ale produselor vandute de noi. Daca nu gasesiti ce cautati ne puteti scrie pe asistenta@licensehub.ro. Programele se descarca de pe site-ul Microsoft.

Citeste mai mult

In aceasta pagina veti gasiti cele mai frecvente intrebari puse de clientii nostri si raspunsuri pentru fiecare dintre ele. Daca nu gasiti informatia de care aveti nevoie ne puteti trimite un email la asistenta@licensehub.ro.

Citeste mai mult

Activare Microsoft Windows 8.1 deja instalat pe PC Daca aveti Windows 8.1 deja instalat si vreti sa il activati urmati pasii de mai jos: 1. Asigurati-va ca aveti o versiune originala a Windows-ului instalata. Daca aveti o versiune piratata / crack-uita este foarte probabil sa nu reusiti sa il activati.

Citeste mai mult

Licente cu activare prin contul Microsoft – Cheia primita de la noi se asociaza contului dvs. de Microsoft, unde o puteti gasi ulterior si o puteti reinstala, chiar si pe alt PC, cand primul s-a defectat sau nu mai este folosit. Citeste in continuare pentru a afla cum se instaleaza Licenta de Office cu activare[…]

Citeste mai mult

Nu este suficient doar sa dezinstalati Office-ul din Control Panel. De cele mai multe ori este posibil sa ramana activata o cheie de produs pe calculatorul dvs.

Citeste mai mult

Finalul este aproape pentru utilizatorii de Windows 7: Dupa 10 ani, Microsoft va inceta sa ofere suport pentru sistemul de operare Windows 7 pe

Citeste mai mult

Daca folositi un cont local, utilizati acest ghid pentru a conecta cheia de produs Windows 10 la contul Microsoft pentru o reactivare mai usoara.

Citeste mai mult

Microsoft Corp este cea mai mare producatoare de software din lume, cu peste 90.000 de angajati in mai mult de 100 de tari. Deseori, numele firmei se prescurteaza „MS”.

Citeste mai mult